The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar yardımıyla kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı alelumum 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi vaziyet anında bapnın olanaklı olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Açılıp - kapanma mesleklevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla Yangın Kapısı Fiyatları bu hesap arama edilmelidir. 

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu tasarmızda;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page